fbpx

I Love You So Matcha!

El te verd de matcha molt conegut al Japó, està guanyant ràpidament popularitat a tot el món. La seva capacitat per a ajuda a reduir l’estrès, estimular les defenses i reduir el colesterol, l’han fet molt popular.

Un dels llocs al món on la gent viu més temps és Okinawa, Japó. S’ha atribuït en part al consum regular de te matcha.

Bàsicament el te matcha és el full sencera del te verd que després d’un procés especial de cultiu, recol·lecció i assecat, es mol per obtenir una pols fina i verd intens que multiplica els beneficis del te verd. Un got de matcha equival a 10 gots de te verd en contingut en antioxidants i valor nutricional.

Quan elabores una tassa de te verd només es pot extreure una fracció dels seus beneficis. La majoria dels nutrients es queden a les fulles de te quan fas una infusió. L’única manera d’aprofitar tot el potencial de vitamines, minerals, antioxidants i aminoàcids és consumir tot el full.

Tot i que el te mòlt té el seu origen a la Xina de temps de la dinastia Song, han estat els monjos Zen del Japó els que van popularitzar la tradició. Durant llargues hores de meditació bevien matcha per a romandre alerta i tranquils afavorint la concentració i la claredat de la ment sense l’energia nerviosa que proporciona el cafè.

El te verd matcha és molt popular ja que es creu ajuda en la pèrdua de pes ja que és un un cremador de greix, augmenta el metabolisme i crema calories. Redueix el colesterol i sucre en la sang i no eleva els nivells d’insulina ni la pressió arterial.

A la nostra carta el pots trobar en format de ‘Matcha Latte‘ o en format fred de ‘Frappé‘ .

Conversations One so far

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard