fbpx

Dolce Gabbana Panettone

Dolce & Gabbana en col·laboració amb Fiasconaro ofereixen les postres típiques de Milano, un producte artesanal que combina l’art de la moda amb el de la pastisseria. Per segon any, us portem aquesta delícia que us deixarà ben satisfets. Aquest nadal 2021-2022, hem afegit un nou sabor, el d’avellanes amb crema de manà.

Per una banda tenim el de fèstuc, que està recobert amb xocolata blanca i fèstucs, sense passes ni cítrics confitats, que va acompanyat d’un pot de crema de pistatxo per untar. La col·laboració entre la creativitat de Dolce & Gabbana i l’art de la confiteria de Fiasconaro dóna com a resultat una recepta única: el típic panettone milanès, reinventat amb els sabors de Sicília.

Els ingredients compartits d’aquesta extraordinària unió entre el Nord i el Sud són el respecte per la tradició, el coratge d’experimentar, la recerca de la perfecció i la recerca de la bellesa. No obstant això, és sobretot un amor per la producció artesanal, completament ‘Made in Italy‘, que reuneix les més altes expressions de la moda i la pastisseria.

La bonica caixa decorada amb motius sicílians, conté : Panettone – 800gr Pot de crema de fèstuc – Ganivet per estendre la crema – A partir d’avui mateix ja podeu reservar els vostres panettone. Unititats limitades.

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard